Menu Menu

NEEM CONTACT OP

Wanneer je ons nodig hebt, wij staan ​​voor je klaar! Onze vertegenwoordigers van de klantenservice beantwoorden al jouw vragen over het bestelproces, schrijven, kortingen, kwalificaties van schrijvers en speciale aanbiedingen. Als je hulp of begeleiding nodig hebt, staan ​​wij klaar om je te raadplegen. Voer een telefoongesprek of gebruik een online chat voor onmiddellijke communicatie. Je bent ook van harte welkom om jouw berichten in onze inbox te schrijven. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Bovendien heb je de mogelijkheid om je schrijver te controleren. Voer jouw persoonlijke account in, open het Configuratiescherm en ga naar het gedeelte Berichten. Maak een bericht en voeg een ontvanger toe die je graag wilt bereiken – Klantenservice. Je bent van harte welkom om alle details van jouw bestelling met onze vertegenwoordigers te bespreken en je ervan te verzekeren dat jouw vereisten correct werden begrepen.

Profiteer ook van onze extra service genaamd VIP-ondersteuning. Tegen een kleine vergoeding sturen wij je SMS-notificaties over de voortgang van de bestelling. Jouw oproepen en berichten worden onze prioriteit. Je hoeft niet langer dan een paar seconden te wachten om antwoord te krijgen!

Houd tijdens het hele schrijfproces contact met ons en zorg ervoor dat alles verloopt zoals je gepland hebt.