Menu Menu

APAPERS.NL: VRAGEN EN ANTWOORDEN

WAT ZIJN DE PRIJZEN VOOR JOUW DIENSTEN?

De prijs voor elke bestelling is afhankelijk van de behoeften van de klant. Elk tarief is dus individueel. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het academische niveau, de urgentie, het aantal pagina’s en aanvullende services (optioneel). Om de exacte prijs te achterhalen, kun je de online calculator gebruiken, die je kunt vinden op het bestelformulier.

WANNEER KRIJG IK MIJN BESTELLING?

Het hangt af van de deadline die je kiest. De mogelijkheden variëren van drie uur tot veertien dagen. Het aftellen begint nadat je de betaling hebt uitgevoerd. Zorg ervoor dat we hoe dan ook de deadline halen! En nog een ding: onthoud dat je de deadline vaststelt voor de eerste versie van je werk. Revisies zullen extra tijd vergen, dus houdt hier rekening mee bij het plaatsen van jouw bestelling.

WIE ZAL ER AAN MIJN BESTELLING WERKEN?

We hebben een team van Ph.D. en meesterschrijvers, zodat je met een van hen zult samenwerken. We wijzen experts met bijpassende vaardigheidsgebieden toe om ervoor te zorgen dat jouw essays authentiek en correct zijn. Als je een Preferred Writer hebt, kun je deze add-on-service kiezen en zijn / haar ID vermelden bij het verlaten van jouw verzoek.

IK HEB SPECIFIEKE BRONNEN DIE VOOR MIJN PAPIER MOETEN WORDEN GEBRUIKT. KAN IK ZE AAN DE SCHRIJVER DOORGEVEN?

Je schrijver zou dat erg op prijs stellen! Upload zoveel mogelijk studiemateriaal om hem / haar te helpen bij het bezorgen van een essay dat je nodig hebt. Er is een sectie genaamd Bestanden, die je kunt vinden op jouw Configuratiescherm. Je kunt hier tekstdocumenten, pdf-bestanden en mediabestanden uploaden. Als je problemen hebt met het uploaden van de materialen, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

MAKEN JULLIE MIJN ESSAY OP?

Ja, we formatteren jouw essay in elke gewenste stijl. Je kunt de indeling APA, MLA, Chicago / Turabian of Harvard kiezen bij het invullen van het bestelformulier. Deze service is gratis, dus er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

HOEVEEL PAGINA’S MOET IK KIEZEN?

Een pagina is gelijk aan 275 woorden. Kies het bedrag volgens de instructies van jouw professor. Vergeet niet dat noch de titelpagina, noch de bibliografie zijn inbegrepen in het totaalbedrag – je hoeft er niet voor te betalen!

WAT ALS IK DE EERSTE INSTRUCTIES VAN MIJN BESTELLING MOET WIJZIGEN?

Als je de instructies moet wijzigen, moet je een betaalde herziening aanvragen of een nieuwe bestelling bij ons plaatsen. Onze schrijvers zullen voor jouw verzoek zorgen. Houd er rekening mee dat gratis herzieningen alleen worden verstrekt als jouw oorspronkelijke instructies hetzelfde blijven.

HOE KRIJG IK HET ESSAY?

Je ontvangt een melding dat jouw bestelling is voltooid wanneer de schrijver zijn / haar werk heeft voltooid. Nadat je een melding hebt ontvangen, moet je inloggen op jouw account en het definitieve concept dat is geüpload naar de sectie Bestanden bevestigen. Bekijk de voorbeeldversie en laat het ons weten als iets je niet bevalt – we zullen een gratis revisie uitvoeren. Als je tevreden bent met het essay, bevestig je het en download je een .doc-versie naar jouw computer. Nu kun je het gebruiken als voorbeeld voor jouw eigen project.

WAT ALS JE DE DEADLINE MIST?

Dit is een zeldzaam geval bij APapers.nl, maar je moet de klantenservice op de hoogte stellen als jouw deadline is gemist. Als dit geen schuld van de schrijver was, zullen we het probleem met je bespreken en de deadline opnieuw indelen. Als het papier vanwege de schrijver te laat is afgeleverd, zullen we afhankelijk van het geval een gedeeltelijke of volledige terugbetaling bieden.

ZIJN ER ENIGE RESTITUTIE-OPTIES?

We hebben een geld-terug-garantie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de financiële kwestie. We zullen jouw betaling terugsturen als jouw schrijver er niet in slaagt om een ​​stuk van hoge kwaliteit te leveren volgens jouw instructies. Als het geleverde product je niet bevalt, kun je altijd een revisie aanvragen – het is gratis. Als je besluit jouw bestelling te annuleren, zal onze Quality Assurance Committee de situatie analyseren en handelen in overeenstemming met ons restitutiebeleid.